Slut på sommaren

Posted by
|

Nej det är inte slut på sommaren men det är lite kallare och regnar då och då.  Kanske känner du att det tar emot att köra scooter när du ser ett moln på himlen.  Det är lätt då att du drabbas av vissa abstinensbesvär när scootern är inlåst i garaget och du känner viss oro och kinkigheten lurar runt hörnet. Men lugn, hjälp finnes, tänk italienskt.  Don Antonio längst ned på Stortorget hjälper dig. Helst skulle han vara på Capri men har inte kommit iväg än.  Äkta italiensk Gorgonzola fixar det mesta, stick dit, köp, ät, njut. Don har extrapris 9,90/hekto det slår inte ens Toys are us.

Add a comment

You must be logged in to comment.

Arkiv

Om klubben

Som inte är en klubb utan snarare en mötesplats för likasinnade. Det är plåtscootrar och blårök som gäller.

HTML5 & CSS3


Morgondagens web idag.

Vi gillar

MONDO STYLE

Copyright © 2013 Mondostyle. All rights reserved.

Coffey runs, onsdagar kl. 1715 på järntorget.

Söndags cruise, kl.15 på Järntorget