Tänkte bara berätta att jag på lördag skall följa med min gode vän tillika bandkollega Jocke och kolla scooter. Han har länge gått i scootertankar och har nu fått hugg på en Vespa 50 någon bekant till honom tydligen har stående. Om beskrivningen han fått av den (renoverad för tio år sedan och sparsamt körd sedan dess, men har ingen kompression just nu - enligt ägaren förmodligen ”bara” en packning som gått, vilket jag iofs tycker låter lite för bra för att vara sant) slår han till på en gång.

Dessutom tycks en annan mycket god vän, Johan (som några av er träffat - han var med när jag kollade på Klingen och Mogges LI i somras) också mer eller mindre ha bestämt sig för att få tummen ur och skaffa hoj. Han letar lämpliga objekt för fullt nu!

Så med lite tur är Eskilstuna-sektionen utökad med ca. 200% lagom till sommaren! Spännande… 1. Don Eduardo 19:15, 6 Feb 2021

  Nice! Hälsa pojkarna välkomna till scooterträsket och alla problem det innebär. Hehe!
  Vad det gäller 0-komp i Vespa 50n, så kolla upp om det är svampighet i kicken han menar. I så fall kanske det är bra komp när man ska springa igång scootern. Ett vanligt problem med Vespa 50. Först’ärkt kopplingsfjäder samt 4 lameller borde hjälpa till i så fall. Kostar inte så mycket. Har till slut fått ordning på Annas V50-koppling (hoppas jag) med support av Tropic.
  // Don E. som ser fram emot Eskilsphenia.
  ( Några bra hotel med scooterparkering i stan) ?

 2. Ronnie 19:34, 6 Feb 2021

  Tackar för tipset! Återkommer med mer info bums när jag är tillbaka imorgon!
  Ang. Eskilsphenia satt jag faktiskt och funderade datum för fullt! Tänker mig slutet av Juli - hur låter det?
  Hotell finns det nog flera ok om man inte vill campa…Lilla Hotellet som Burken och Per bodde på i fjol tror jag skulle vara perfekt! Där har dessutom Beatles bott en gång i tiden…bara en sådan sak! ;-)


Du måste logga in för att kommentera.