I helgen var det dax att inta Halland, närmare bestämt Östra stranden som är beläget i Gesslestaden Halmstad. Vi var 3 starka scooterboys + 1 ännu starkare scootergirl från Pennybridge som begav oss söderut på. Klingen och Anna drog ner på Torsdagen för att hälsa på Lambretta familjen Leidhert som numera huserar permanent i närheten av Halmstad. Stone och jag drog ner på Fredags eftermiddagen.
Väl framme möttes vi av våra scootervänner som redan var framme, det var representanter från Lund, Helsingborg, Göteborg, Norge, Örebro och säkert några till.
Totalt ca 20 personer.
Fredag kväll. Förfest i stugan, mat öl på pizzeria Japan,springnota på några (som örebroarna fick reda upp) 20 pers i liten skåpbil in till den exklusiva restaurangen Idas, medhavda skivor spelades, öl dracks, det dansades och stojades till kl 01.00 då haket stängde.
tillbaka till campingen där festen fortsatte till lång in på morgonkvisten.

Lördag. sovmorgon, frukost snack om gårdagen. Rideout tiden var satt till 14.00 av förståliga skäl.
Ledd av Cedman och Josefin smattrade scootrarna igång på campingen så svennebanan satte morgonkaffet i vrångstrupen. Färden gick runt i centrala Halmstad både på lagliga gator och lite mindre lagliga gator. Målet var ett glasscafe utanför stan dit vi alla faktiskt tog oss. (1 soppatorsk).
Väl hemma började förberedelsena för kvällen, mat inhandlades, lekar anordnades, skjortor ströks, pressveck pressades. Mästerkocken från Norge Bjarte bjöd sen på helgrillad fläskfile med klyftpotatis och bearneissås kan det bli mer mods än så.
Som vanlig hade vi överlag bränt allt krut på Fredagen, sä nattens övningar förlades till campingens hotell-strand pub.
Söndag. städning-lite mek-kramas-åka hem.

Tack alla som kom det var jävligt kul att träffa er. Puss till farbror Cedman-Josefin och Ida som fixade allt. Jag tog jävligt lite bilder men några kommer här.
Det var en kort redogörelse av vad vi fick uppleva under Holliday in Halland.
Naturligtvis har ju inte allt som hände framkommit här, för det som hände i Halland stannar i Halland.

Josefin

Stone o Crille

Klingen 1. Stone 21:41, 13 Jul 2021

  Bra beskrivning av H in H, Mogge
  En liten spännade test var under grillningen. När den vingliga grillen brakade ihop med kött och allt och hamnade på marken. Men inget kunde sänka humöret på dessa käcka scooterister.
  Halmstadborna tyckte det var mysigt med scootrar på bussgatan. En svartklädd herre med båtmössa och reflexer ville bjuda på öl, hade en skylt det stod ”stop” på, som han viftade med.
  Man säljer nämligen gärna öl i kannor/stop i Halmstad. Det gör det svårt för ovana Närkingar att hålla ordning på vätskebalansen. Men inte för Mogge som redan varit I Halmstad en vända.
  Hela racet var mycket lyckat tack vare finurliga Fredrik & Josefin & Ida. Sen alla andra som skötte sig så bra att vi var välkomna tillbaka till stugan

 2. Ronnie 14:17, 15 Jul 2021

  Låter som om man missade en mycket trevlig helg där…
  Iofs hade jag, Jörgen och Andras Björklund från Götelaborg det ganska trevligt ihop med Madness på scen i Hultsfred också…;)


Du måste logga in för att kommentera.