Vissa av er minns säkert Café Sylvia i Eskilstuna- vi var där och käkade på Eskilsphenia förra sommaren och nu har de lovat att låta oss husera där och göra vad vi vill (inom rimliga gränser) under årets träff om vi vill.

Hur som helst, lördagen den 30:e Maj har de någon slags invigning av sin nya uteservering. Pigge, som äger stället, har frågat mig om jag kunde försöka dra ihop lite folk som ville komma dit på scooter och parkera utanför. Jag sade att jag inte kunde lova något, men att jag skulle höra mig för och se om det gick att styra upp lite folk. Så - nu hör jag mig för här bland annat.

Det kommer att vara någon slags designmarknad, något band som spelar och lite annat lattjo. Tror inte allt är färdigplanerat ännu. Inget speciellt egentligen. Som sagt - jag sade till honom att det inte är säkert att jag kan få ihop folk eftersom det inte bor så många scooterister här i stan, men om någon/några känner för att ta en lite längre lördagstur kan det ju vara ett bra mål. Det går säkert att fixa sovplatser om någon vill stanna kvar på kvällen och ta ett par öl eller tio också. De har fest där på kvällen… 1. Mogge 18:50, 21 Mar 2021

  Låter kul, jag kommer om det inte krockar med jobbet

 2. Don Eduardo 19:29, 21 Mar 2021

  - Samma är, kommer om det inte krockar med jobb.

 3. Stone 09:48, 22 Mar 2021

  Låter kul. E-tuna är ju en lagom tripp. Klart intresserad. Fixa bra väder.

 4. Ronnie 14:44, 22 Mar 2021

  Det är alltid bra väder i Eskilstuna, Stone.


Du måste logga in för att kommentera.