Banditsrace

31 scootrar startade från örebro. De första kontrollerna var i stan, staty, klockstapel och  butik fick man gå in för att hitta frågan.

Därefter ut på landet där kontroller med silvergruva och avrättningsplats passerades.

I mörkaste storskogen blev det ny kontroll och en promenad på en knapp kilometer till en sägenomspunnen kapellruin. Där kärlek, poesi och ond bråd död passerat. Ett gäng passade på att ta en extra promenad på en timme i skogen. Men kom tillbaka innan skallgångskedjor, spårhundar  och helikoptrar rekvirerats. Då kunde visst missnöje med skogen, banläggning mm märkas.

Därefter gick racet vidare till Fellingsbro och nostalgibyn i Hosta där det gällde att kolla upp vad mosbrickan kostade 1955.  Nostalgibyn är värt ett besök där är alltid något nytt varje år. Se här http://www.nostalgibyn.se/

 

I Fellingsbro fick Lambretta breakdownservice Jörgens Lammy på flaket. En kär gammal bekant med  klippkort till breakdownservice. Efter koll på skobutiken i Frövi bar det hemåt mot målet i Örebro. Där det blev viss väntan innan Ronnie, Elinor och Kola  rullade in som sista scootrar. Prisutdelning i scooterkällaren. Det visade sig att frågorna var lätta eller deltagarna mycket listiga och intelligenta. Nästa år får det bli dopingkontroll.   Bensinslangen fick hjälpa till att utse vinnarna.  Sen blev det häng kring baren och därefter utgång och annan bar att hänga på. Sen tillbaka till första baren. Kvällen blev natt och natten blev morgon, kl halv 4 var festen slut o scooterkällaren var tyst och öde.

 

Söndag med mek o stök. Jörgen mekade medan 10 tittade på och gav goda råd. Cedman fick körförbud av Inspektör Klingen pga uppsletet däck. Till slut kom alla upp på scootrarna och styrde hemåt.

Kul för oss i Örebro att så många ville vara med och åka så långt.
 1. Ronnie 20:50, 27 Maj 2009

  Tack för en fantastiskt helg!
  Fast om man skall vara riktigt noggrann var det väl Kola som var sist? Han körde ju in någon meter efter oss…;)

 2. Stone 20:56, 27 Maj 2009

  Jepp så var det

 3. Mike Tropic 22:03, 27 Maj 2009

  Tack alla som arrangerade och alla som deltog med racet, trots lååång skogspromenad och definitiv sistaplats. Två ugglor susandes över huvudet, krock och punka för vårt team.

 4. Ronnie 22:44, 27 Maj 2009

  Krock? Det hörde jag inget om…
  När, var, hur?

 5. Stone 06:00, 28 Maj 2009

  Krocka ni med ugglorna körde på en igelkott och fick punka?


Du måste logga in för att kommentera.