Nu är våren här solen skiner. De flesta blir glada och positiva. Äckligt positiva, det klagas för lite.!

Se här några bra exempel på hur det ska klagas så vi kan ha jämnt dåligt humör och lite ”det går aldrig”   inställning

Bland klagomålen märks även åsikter om att stranden var för sandig, att den äkta mannen tillbringade resan med att titta på andra kvinnor som badade topless och att solglasögonen som inhandlades på gatan för 5 euro inte var äkta.

En resenär klandrade resebyrån för att den inte påminde honom att ta med badbyxor när han åkte till en nöjespark med vattentema. En annan kritik kom från britter som hade besökt Spanien och tyckte att det fanns för många spanjorer där.

Det mest bisarra klagomålet kom annars från en safariresenär som under sin smekmånad i Afrika råkade få syn på en elefant i upphetsat tillstånd. Han hörde av sig till resebyrån och menade att han efter detta kände sig synnerligen otillräcklig.

En kvinna hävdade att hon blivit inlåst på sitt hotellrum av hotellpersonalen under semestern och hotade med polisanmälan. I själva verket hade hon helt missförstått innebörden med stör ej-skylten.

En liknande incident råkade en hotellgäst i Australien ut för. Han tyckte att soppan var på tok för tjock och smakade för starkt. Problemet var bara att mannen hade satt i sig hela innehållet i såssnipan.

Detta fanns i Dagens industri  1. Ronnie 22:57, 19 Mar 2021

    Haha…såg några av dem på text-tv (old school!) imorse. Min favorit är den med kvinnan som klagade över att hon och hennes pojkvän fått en dubbelsäng när det bett om separata bäddar och nu kräver ersättning från resebyrån för att hon blivit gravid.


Du måste logga in för att kommentera.